twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Responsabilitat Civil

  1. Responsabilitat Civil Contractual: Aquesta es refereix a les obligacions que sorgeixen quan una de les parts no compleix amb els termes d' un contracte, la qual cosa porta a la necessitat de compensació pels danys causats.

  2. Responsabilitat Civil Extracontractual: Implica situacions on un individu o entitat causa dany a un altre sense que existeixi prèviament un acord contractual. Això pot incloure una àmplia gamma d' escenaris, des d' accidents fins a negligències.

  3. Reclamació d' Assegurances: Assessorem i representem clients en el procés de reclamació d' assegurances, garantint que rebin la compensació adequada conforme a la seva pòlissa, en casos de sinistres o disputes amb asseguradores.

  4. Accidents de Trànsit: Oferim representació legal i assessorament en casos d'accidents de trànsit, ajudant els nostres clients a obtenir compensació per lesions o danys materials.

  5. Negligències Mèdiques: Ens encarreguem de casos on els professionals de la salut han fallat a proporcionar l'estàndard de cura requerida, resultant en dany o perjudici per al pacient.

  6. Accidents Laborals: Brindem suport legal tant a empreses com a treballadors en supòsits d' accidents o malalties com a conseqüència de la seva relació laboral.

  7. Responsabilitat Patrimonial de l' Administració Pública: Ens ocupem de reclamacions contra entitats públiques per actes que resultin en danys, assegurant que es respectin els drets dels ciutadans i es compensi adequadament.
Image
En què et podem ajudar?

¿En què us podem ajudar?

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar