twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Els Nostres Inicis

Assessoria Mallol compta amb una trajectòria de més de 40 anys, havent estat constituïda en 1982 pels germans Joan Lluís i Francis Mallol Torné, amb l'objectiu de donar suport a les empreses en els àmbits comptable i fiscal.


Joan Lluis Mallol, economista, ocupava el càrrec de Secretari executiu de la Federació Empresarial d'Acte-Transport de la província de Tarragona, el qual va mantenir fins a l'any 1989. I, la Franci Mallol, diplomada en empresarials, ocupava càrrec de responsabilitat en l'àrea financera de ASESA (ASFALTS ESPANYOLS, S.A.).
Els seus vincles i amplis coneixements del sector del transport van facilitar un ràpid creixement del despatx.
L’any 1985 s’amplia la proposta de serveis professionals mitjançant la creació del departament laboral, liderat per l’advocada laboralista, Estíbaliz Castresana.
Entre els anys 2003 i 2008, té entrada la segona generació familiar al despatx, Na Irene i N’Albert Mallol Bosch, la primera advocada, i el segon, diplomat en Empresarials.
La seva incorporació suposa l’ampliació dels serveis del despatx, mitjançant la creació dels departaments jurídic i de controlling comptable.

El Nostre Objectiu

L’objectiu del despatx, des dels seus inicis, ha estat sempre oferir un servei el més integral possible a les empreses, tant societats mercantils com persones físiques, per això l’any 2014 es decideix crear el departament financer que ofereix als nostres clients i als tercers que ho necessitin un servei d’anàlisi de riscos i elaboració d’informes econòmic-financers, així com due diligence, de les empreses que faci falta.

El departament està a càrrec del sr. Óscar Solé Murcia, diplomat en Empresarials i amb un màster en direcció financera i control de gestió per la UPC, treballador del despatx des de 1998.

Cas d’Èxit

Reconeixement Mediàtic

L’any 2014 es produeix una fita per al despatx. Mitjançant la direcció lletrada de Na Irene Mallol, el Tribunal de Justícia de la Unió Europea declara contrari al Dret de la Unió Europea l’Impost sobre Vendes Minoristes de Determinats Hidrocarburs (IVMDH), més conegut com a “cèntim sanitari”, i que va suposar un impacte econòmic en concepte de devolucions d’Impostos per part de l’Estat inicialment valorat en més de 1.600 milions d’Euros.
La repercussió mediàtica va ser molt rellevant i va multiplicar el reconeixement del despatx.
Image
Image
Image
Image
Image

Relleu generacional

La continuïtat del despatx està garantida amb el lideratge assumit pels dos germans, Albert i Irene Mallol Bosch, sobretot, a partir del 2021.
Sota la seva direcció s’inicia un procés d’adaptació del despatx a les noves necessitats dels nostres clients dotant-lo de més eines en matèria tecnològica i de recursos dirigides a reposicionar el despatx a dins el territori: actualització de les oficines de la firma; inversió en noves tecnologies; incorporació de nous professionals procedents de firmes de reconegut prestigi per tal d’oferir serveis d’alt valor afegit; o la introducció de noves vies de negoci.
L’objectiu: posicionar-se com un dels despatxos de referència de la província.
Avui més de 400 empreses i empresaris individuals confien en el nostre equip. Ens acompanyes?
Image
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar