twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Assessoria Laboral - Jurídic

El mercat laboral és un entorn complex i summament canviant. Les especials singularitats en la regulació laboral, en què tenen especial transcendència els actors socials (organitzacions empresarials i sindicats) fan extremadament necessari un coneixement extens i actualitzat de les seves estipulacions legals, del que podem afirmar que gaudeixen els nostres professionals.

Aquesta perícia en la matèria ens permet oferir un assessorament clar i precís de qualsevol que sigui la problemàtica esdevinguda i en especial, destacant als serveis que disposem a continuació.

Què podem fer per la vostra empresa?

Contractació Laboral

Davant l'ampli ventall contractual que proposa la nostra normativa laboral, cal conèixer quina és la figura que millor s'adequa a les nostres necessitats, tenint sempre present cadascun dels seus límits i finalitats.

És per això que el nostre equip valorarà que contracte laboral és l'apropiat per a cada supòsit, tenint en consideració aquelles exigències legals i convencionals vigents.

Image

Responsable
Estibaliz Castresana Garcia
Advocada

Image


Francesc Palatsi Belver
Advocat

Image

Responsable
Irene Mallol Bosch
Advocada-Sòcia

Image
En què et podem ajudar?

¿En què us podem ajudar?

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar