twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Assessoria Laboral - Jurídic

El mercat laboral és un entorn complex i summament canviant. Les especials singularitats en la regulació laboral, en què tenen especial transcendència els actors socials (organitzacions empresarials i sindicats) fan extremadament necessari un coneixement extens i actualitzat de les seves estipulacions legals, del que podem afirmar que gaudeixen els nostres professionals.

Aquesta perícia en la matèria ens permet oferir un assessorament clar i precís de qualsevol que sigui la problemàtica esdevinguda i en especial, destacant als serveis que disposem a continuació.

Què podem fer per la vostra empresa?

Contractació Laboral

Davant l'ampli ventall contractual que proposa la nostra normativa laboral, cal conèixer quina és la figura que millor s'adequa a les nostres necessitats, tenint sempre present cadascun dels seus límits i finalitats.

És per això que el nostre equip valorarà que contracte laboral és l'apropiat per a cada supòsit, tenint en consideració aquelles exigències legals i convencionals vigents.

Image

Responsable
Estibaliz Castresana Garcia
Advocada

Image
En què et podem ajudar?

¿En què us podem ajudar?

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar