twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Dret Administratiu

El nostre equip de professionals assisteix i assessora en matèria administrativa. Cada cop més, la relació entre Administracions i administrats requereix d’amplis coneixements en cadascuna de les matèries que configuren el Dret Administratiu que són tant diverses com contractació pública, transport, pesca, trànsit, sanitat, urbanisme, entre d’altres.

El nostre equip ofereix el suport necessari per tramitar i atendre totes les necessitats que pugui necessitar qualsevol persona.

Contractació pública:
Assessorem en la determinació de la forma jurídica òptima en matèria de contractació administrativa: constitucions d’UTEs i AIEs, empresari individual, entre d’altres, analitzant la millor alternativa, cas a cas, depenent del possible contracte públic a formalitzar.

D’altra banda, auxiliem els nostres clients a la interpretació dels plecs de clàusules de les licitacions de contractacions pública, podent dirigir la defensa jurídica en cas d’impugnacions dels procediments de contractació, en qualsevol de les seves fases, tant de les pròpies bases com de la posterior tramitació i adjudicació.

Finalment, donem suport en la presentació de les licitacions o ofertes a través dels mitjans electrònics existents obligatoris.
Image

Responsable
Irene Mallol Bosch
Advocada-Sòcia

Image


Francesc Palatsi Belver
Advocat

Image
En què et podem ajudar?

¿En què us podem ajudar?

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar