twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Assessoria Fiscal

En un entorn cada cop més globalitzat, i amb un mercat en constant evolució, els canvis normatius en matèria tributària es produeixen de manera constant, amb un alt grau de complexitat tècnica, i sota la constant pressió de les autoritats fiscals.

És per això que resulta imprescindible un alt grau d'empatia amb el client, conèixer-ne el sector d'activitat i saber acompanyar-lo per a la presa de les decisions precises que permetin optimitzar els riscos de caràcter tributari.

El nostre equip de l'àrea tributària està format per advocats i economistes amb dilatada experiència i en constant formació per poder donar resposta a les necessitats dels nostres clients a les diferents àrees de treball del departament.

Què podem fer per la vostra empresa?

Fiscalitat corporativa

El nostre equip atresora una àmplia experiència en l'assessorament recurrent dels seus clients, assistint-los a les necessitats de caràcter habitual de l'empresa, mitjançant el coneixement i la resolució de dubtes relatius amb l'àmbit operacional del client, a nivell nacional i internacional, així com a operacions de caràcter ocasional.

Image

Responsable
Manuel García Martín
Advocat

Image
En què et podem ajudar?

¿En què us podem ajudar?

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar