twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Manuel García Martín

Advocat

Llicenciat en Dret i Màster en Dret d'Empresa per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona), i Màster en Tributació i Assessoria Fiscal pel Centre d'Estudis Financers (CEF).

Després de passar pels serveis d'Inspecció Tributària de l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona, l'any 2008 s'incorpora al despatx ADDIENS ASSESSORS, despatx format per antics socis i associats de PriceWaterhouseCoopers (PwC), i que passarà a integrar-se en la signatura internacional de serveis professionals ETL GLOBAL.


Durant 10 anys a l'oficina de Barcelona de la firma, coordinant un dels equips de fiscal, i gestionant una cartera de clients en sectors com Hoteler, Retail, Immobiliari, Assegurador, així com Family Offices.


L'any 2018, i dins del pla estratègic de creixement de la firma a Espanya, l'acompanya en el seu desembarcament a la província de Tarragona, en la qual, durant tres anys, desenvolupa funcions de relacions amb altres assessories de la regió per oferir serveis de valor, prestant serveis en l'àmbit de reestructuracions empresarials, relacions amb l'Agència Estatal d'Administració Tributària (Inspecció dels Tributs i procediments de recaptació) i consultoria tributària i  mercantil. El Setembre de 2021, i després de 13 anys en la firma internacional ETL GLOBAL, s'incorpora a l'equip de MALLOL ASSESSORS.


Membre del Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Image
Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar