twitter twitter twitterSegueix-nos atwitter

Inspeccions fiscals a empreses i comprovacions de l'Agència Tributària a empreses en Tarragona - Reus

Una inspecció fiscal és un procediment que duu a terme l'Agència Tributària per verificar que els contribuents compleixen les obligacions fiscals. Durant una inspecció, es poden revisar diversos aspectes de l'empresa. Aquí us detallem alguns passos i consideracions generals:

  1. Documentació i registres comptables: Assegureu-vos de tenir tota la documentació en ordre. Això inclou llibres de comptabilitat, factures d'ingressos i despeses, declaracions d'impostos anteriors i qualsevol altre document rellevant. L'Agència Tributària pot demanar veure aquests documents per verificar que s'han registrat i declarat correctament totes les operacions.
  2. Declaracions d'impostos: Reviseu totes les declaracions d'impostos presentades en els anys en qüestió. Assegureu-vos que totes les declaracions siguin necessàries i estiguin al dia.
  3. Operacions amb tercers: Les transaccions amb altres empreses i contractistes també poden ser objecte de revisió. Assegureu-vos que totes les operacions comercials amb tercers estiguin degudament documentades i justificades.
  4. Deduccions i beneficis fiscals: Si heu aplicat deduccions o beneficis fiscals, assegureu-vos de tenir la documentació que justifiqui la seva aplicació.
  5. Informació sobre empleats: Si teniu empleats, l'Agència Tributària pot voler revisar els registres relacionats amb salaris, retencions i contribucions a la seguretat social.
  6. Operacions internacionals: Si la vostra empresa efectua operacions internacionals, és possible que es revisin per assegurar el compliment de les normatives fiscals aplicables.

Pel que fa a les possibles multes, aquestes poden variar depenent de la gravetat i la naturalesa de la infracció. Les multes poden ser per no presentar declaracions, per presentar declaracions inexactes, per no pagar els impostos deguts o per no proporcionar la documentació requerida durant una inspecció. Des de Mallol Assessors coneixem les noves normatives del 2023 per proporcionar orientació específica adaptada a les circumstàncies úniques de la teva empresa. Recorda que la millor manera d'enfrontar-se a una inspecció fiscal és mitjançant la prevenció: mantenint una comptabilitat clara, precisa i al dia, complint amb totes les obligacions fiscals, i consultant regularment la informació que enviem i expliquem mensualment als nostres clients.

MALLOL ASSESSORS SL es el Responsable del tratamiento de los datos personales del Usuario y le informa que estos datos serán tratados de conformidad con lo dispuesto en las normativas vigentes en protección de datos personales, el Reglamento (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR) y la Ley Orgánica (ES) 15/1999 de 13 de diciembre (LOPD), por lo que le facilita la siguiente información del tratamiento.

 

Contacta amb nosaltres
Image
Adreça oficines

Pere Martell, 53 Baixos

Departament fiscal-jurídic
comptable-financer
43005 Tarragona

Pere Martell, 57 Baixos

Departament laboral
43005 Tarragona
Horari d'atenció
Image
Dilluns a Dijous 8.30h.-14h. i de 15h-18h. Divendres  de 8.30h. a 14h.
Connecta amb nosaltres
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Com arribar